Botó Contacta amb Badaweb

L'obra gràfica de Chillida al Museu de Badalona

Publicada: 06.10.2006Secció: Exposicions

“Codis” és el títol de l’exposició de grabats d’Eduardo Chillida i que trobarem fins el 5 de novembre al Museu de Badalona. Els ciutadans podran descobrir així una part de l’obra gràfica d’aquest escultor. La mostra compta amb una quarantena d’obres datades entre el 1970 i el 1995



Durant tot aquest mes d’octubre els badalonins descobriran una altra faceta d’un dels artistes més importants del segle 21: Eduardo Chillida. L’exposició és una bona manera d’observar el paral·lelisme entre l’obra gràfica i bidimensional i les seves escultures més característiques. La mostra ha obert les seves portes amb una conferència on el fill de l’artista parla de l’obra del seu pare. “Codis” és una exposició itinerant i que serveix molts cops per fer arribar per primer cop l’obra d’aquest escultor basc.

L’exposició restarà oberta fins el 5 de novembre al Museu de la Badalona i està organitzada pel museu Chillida-Leku i el Departament de Cultura de la Generalitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat