Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Delta de Badalona ha vist multiplicades les seves demandes de servei ambulatori que atén a persones amb problemes de drogaaddicció

Delta de Badalona ha vist multiplicades les seves demandes de servei ambulatori que atén a persones amb problemes de drogaaddicció

Publicada: 06.10.2006Secció: Salut

El centre d’atenció i seguiment Delta de Badalona ha vist multiplicades les seves demandes de servei ambulatori que atén a persones amb problemes de drogaaddicció. Aquesta és la situació que viuen de manera generalitzada altres centres que depenen de la Xarxa d’atenció a les drogodependències.



Formar part de programes de tractament de cocaïna, aquest és el servei que ha experimentat en la darrera dècada un creixement més gran. Així, en 9 anys, aquest centre ha passat d’atendre 5 persones, fins a la situació actual on atén fins a 178 usuaris.



Els experts atribueixen l’increment del consum de drogues a la facilitat per accedir-hi i a l’increment de la seva producció mundial. La cocaïna és la droga il·legal que provoca més consultes en els serveis d’urgències dels centres hospitalaris. Segons alguns estudis, el cocaïnòman té una edat mitja de 30 anys i acostuma a consumir per diversió, sobretot els caps de setmana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat