Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • López Guardiola desmenteix que les noves edificiacions desprogramades de l’entorn de Can Colomé es traslladaran a terrenys destinats a equipaments

López Guardiola desmenteix que les noves edificiacions desprogramades de l’entorn de Can Colomé es traslladaran a terrenys destinats a equipaments

Publicada: 05.10.2006Secció: Urbanisme

El regidor d’Urbanisme, Francesc López Guardiola, ha desmentit que les noves edificiacions desprogramades de l’entorn de Can Colomé es traslladaran a terrenys destinats a equipaments. El regidor ha explicat també que les obres d’enderrocament de la Caserna de Can Canyadó no es poden aturar tot i que se’n demanarà un expedient informatiu per saber si hi ha hagut alguna ingerència per part de l’empresa.



López Guardiola ha volgut deixar clar que l’objectiu de tirar endavant el projecte urbanístic en un altre indret servirà per restituir els drets dels propietaris i alhora evitar de pressionar urbanísticament la Serralada de Marina. Segons el planejament urbanístic de l’any 98 a l’entorn de la Masia de Can Colomer s’hi preveia la construcció de 400 habitatges unifamiliars, tot i que es va modificar per tal de preservar la Serralada de Marina.

El regidor ha contestat així les declaracions del grup municipal de CIU sobre aquesta qüestió.



El regidor d’Urbanisme també ha aprofitat l’entrevista per parlar de les demandes de CIU d’aturar els treballs d’enrunament de la Caserna de la Guardia Civil de Can Canyadó. Recordem que el grup convergent demanava explicacions sobre la caiguda d’una paret i en demanava l’aturada de les obres.



Segons López Guardiola l’empresa privada tenia els permisos necessaris, tot i que sí que se’n demanarà un expedient informatiu per avaluar si s’han complert tots els requeriments de la llicència.



L’informe sobre el procediment de les obres d’enderrocament de la Caserna dictarà si cal demanar responsabilitats i les sancions pertinents.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat