Botó Contacta amb Badaweb

El Club de Futbol de Badalona serà propietari del Camp de Futbol de la Morera

Publicada: 03.10.2006Secció: Esports

El Club de Futbol de Badalona serà propietari del Camp de Futbol de la Morera segons s’ha acordat en un contracte de permuta aprovat al Ple municipal d’aquest mes de setembre. Com a contraprestació a aquesta cessió i a títol de permuta el Club de Futbol Badalona cedeix al consistori les instal·lacions i part del terreny de l’Avinguda Navarra, uns terrenys on s’hi preveu la construcció d’una nova zona d’habitatges, 161 de propietat privada i 132 més de protecció oficial.

La permuta forma part del conveni de col·laboració signat entre el consistori i el Club que preveu millorar la situació urbanística i d’encaix ciutadà de la zona on s’ubica el camp de l’Avinguda Navarra. Alhora, però, també permetrà el desplegament del projecte de construcció del complex esportiu del Torrent de la Batllòria.



L’Ajuntament s’ha compromès a abonar l’import d’un milió d’euros en concepte de cost total de les obres de condicionament del Camp de Futbol de la Morera per adaptar-les.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat