Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • L’Hospital Municipal ha rebut una distinció que reconeix la seva qualitat en l’atenció i el servei que ofereix al pacient

L’Hospital Municipal ha rebut una distinció que reconeix la seva qualitat en l’atenció i el servei que ofereix al pacient

Publicada: 03.10.2006Secció: Salut

El guardó és una Menció Especial del Jurat en la categoria de Millor Hospital en la celebració de la Primera Edició dels Premis Best In Class. Pel centre és tot un orgull rebre aquest guardó perquè els premis valoren la qualitat del servei i l’atenció al públic que respon a la voluntat de convertir-se en un referent sanitari que té en compte el ciutadà.



Badalona Serveis Assistencials és una empresa municipal que gestiona l’Hospital Municipal de Badalona, a més d’un centre sociosanitari, set àrees bàsiques de salut i un servei d’atenció integral a domicili. Malgrat que la menció l’ha obtingut l’Hospital municipal, per Badalona Serveis Assistencials és un reconeixement al conjunt de la organització sanitària.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat