Botó Contacta amb Badaweb

Triomf clar de la Penya en el primer partit de l'ACB

Publicada: 02.10.2006Secció: Esports

El Joventut va derrotar amb claretat el Vive Menorca pel resultat de 89 a 72 en el primer partit de la lliga ACB 2006-2007. El debutant Charles Gaines va deixar un bon regust de boca.

Els verdinegres van imposar ritme i qualitat des del primer minut i van dominar el partit de dalt a baix. Només en alguns moments del tercer quart els de Curro Segura van inquietar el Joventut quan es van acostar en el marcador fins a 2 punts (46 a 44). L’entrada de Ricky Rubio en pista i Rudy Fernandez van canviar l’escenari del partit i els verdinegres van tornar a marxar en el marcador amb un parcial de 9 a 2. A partir d’aquell moment, el Menorca va baixar els braços i els homes d’Aíto van passar a dominar el joc amb solvència arribant a una màxima avantatge de 24 punts, 87-63 al minut 38. Charles Gaines va aconseguir el seu primer doble doble amb el Joventut amb 16 punts i 13 rebots. A més a més, el nordamericà va aportar espectacle i bones sensacions al parquet de l’Olímpic. El tècnic Aíto Garcia Reneses va destacar la importància d’estar concentrats en el joc per fer un bon partit.

Moltes rotacions i rols repartits en el primer partit de competició

El Badalona torna a empatar al Camp del Centenari, aquesta vegada davant l’Oriola. En una mala nit escapulada, els de Francisco López acaben amb 5 jugadors tocats.

El Badalona es va trobar amb un partit molt travat on els escapulats els va costar desplegar el seu joc. Molta igualtat i poques ocasions de gol durant els 90 minuts, tot i que l’Oriola va poder inaugurar el marcador al minut 6 de joc en una oprtunitat claríssima. El partit, però va transcorrer amb molta duresa i poques arribades a les àrees. Al Badalona li va faltar profunditat a la primera part. A la segona meitat els escapulats van trenir dues ocasions clares per inaugurar el marcador, totes dues de xuts des de fora l’àrea. En el tram final de partit, l’Oriola va esperar de forma descarada el contracop i apunt va estar d’aconseguir marcar mitjançant el davanter Quico Raton.

Apart de l’empat, els lesionats van ser la nota negativa del partit d’ahir.

A la primera part van haver de ser substituits Alejandro Traversa i Puigdollers, a la segona Javi Recio va recaure en la lesió que arrossegava i Oscar Ramirez i Tarradellas van acabar el partit amb molt poques forces. Així doncs, el tècnic escapulat compta ara amb 5 jugadors tocats de cara a dimecres.