Botó Contacta amb Badaweb

La temporada que la penya torna a Europa està apunt de començar

Publicada: 29.09.2006Secció: Esports

Diumenge es posa ja la primera pedra oficial pel projecte 2006-2007 amb l’inici de la lliga ACB que enfronta els badalonins al Vive Menorca de Curro Segura. Els verdinegres han tingut poc temps per preparar aquest inici de temporada, però la superioritat de la plantilla d’Aíto fa que el Joventut sigui el teòric favorit. El Menorca vindrà amb moltes cares noves. El seu tècnic, Curro Segura, ha volgut renovar bona part de l’equip per afrontar la temporada amb més tranquil·litat que la passada campanya. Els menorquins venen a Badalona a intentar donar la sorpresa.

D’altra banda, els verdinegres afronten el partit amb pràcticament tots els efectius. El pivot Robert Archibald encara no s’ha recuperat de les molèsties físiques i no estarà a disposició d’Aíto per diumenge. Qui sí estarà a l’Olímpic serà Ricky Rubio.



Pel que fa al futbol, el Club de Futbol Badalona rebrà diumenge a la tarda a l’Oriola amb l’objectiu de sumar els primers 3 punts a casa de la temporada. L’Oriola arriba a Badalona després d’un molt bon inici de temporada on només han encaixat 2 gols en 5 partits, convertint-se així en un dels 2 equips menys golejats de la categoria.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat