Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • Detingut l’atracador que aquest matí ha assaltat una oficina de La Caixa ubicada a la plaça de Pep Ventura

Detingut l’atracador que aquest matí ha assaltat una oficina de La Caixa ubicada a la plaça de Pep Ventura

Publicada: 28.09.2006Secció: Successos

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest migdia l’atracador que aquest matí ha assaltat una oficina de la Caixa de Pensions ubicada a la plaça de Pep Ventura. El detingut és Jesús N.G., de 39 anys i es dóna la circumstància que és veí de la zona on es troba l’entitat bancària.



El detingut resideix al carrer de Torres i Bages, a només cent metres de l’oficina que ha atracat aquest matí. L’atracador ha estat detingut en un bar del carrer d’Echegaray, del barri de la Salut. Aquest migdia els Mossos han estat custodiant l’edifici on viu el lladre per veure si podien recuperar el botí de l’atracament i trobar l’arma, ja que l’oficina de la Caixa ha estat atracada a punta de pistola. No se sap, però, si la pistola era de fogueig o de foc real.





L’atracament s’han produït a primera hora del matí, pels volts de les nou, a l’oficina de La Caixa ubicada a la cantonada de l’Avinguda d’Alfons 13 amb el carrer Galileu. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra, l’atracador anava amb la cara tapada per un casc, i havia fugit en cotxe.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat