Botó Contacta amb Badaweb

Ahir es va fer la presentació oficial de l’equip davant els mitjans de comunicació

Publicada: 28.09.2006Secció: Esports

Els jugadors són conscients que la pretemporada ha estat una mica irregular per les absències. Rudy Fernández va assegurar que no pensarà en la possibilitat d’anar a la NBA fins a final de temporada mentre el president Jordi Villacampa va recordar que serà una temporada complicada perquè hi ha clubs que tripliquen en pressupost el de la Penya. El club també ha presentat dos vehicles de la marca Peugeot que el concessionari AUTO 95 de Badalona ha donat al Joventut. El primer pas en aquesta lliga ACB 2006-2007 arriba aquest diumenge. El Vive Menorca de Curro Segura visita el Palau Olímpic de Badalona a 2/4 1 del migdia. EL partit serà retransmès pel canal 33.

El Badalona pot recuperar per diumenge a David Sànchez, Javi Recio i Alejandro Traversa els tres jugadors que eren dubte a causa de les molèsties físiques que arrosseguen. Tot i la crisi de resultats els escapulats estan convençuts que segueixen una bona línia de treball. El Badalona afronta el partit davant l’Oriola com una oportunitat per acostar-se al grup capdavanter de la categoria. La cita és diumenge a les 5 de la tarda al Camp del Centenari.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat