Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • EL CF Badalona efectua avui una doble sessió d´entrenament, de cara a la preparació del partit de lliga contra L'Oriola

EL CF Badalona efectua avui una doble sessió d´entrenament, de cara a la preparació del partit de lliga contra L'Oriola

Publicada: 27.09.2006Secció: Esports

De moment la tranquilitat és la nota predominant a la plantilla, ja que existeix el convenciment que de continuar en aquesta línia de joc, el primer triomf a casa no s´ha d´escapar aquesta propera jornada.

Un dels que podria tornar a la convocatòria , després de tres setmanes lesionat, és el defensa Uruguaià Alejandro Traversa. A més a més, el Tècnic Francisco López podria recuperar també a Javi Recio, que es troba força restablert de la contractura al biceps femoral que patia , i també s´està pendent de l´evolució que presenti el defensa David Sánchez , amb una contractura muscular al genoll , per la qual va haver de ser substituit el passat diumenge contra el València. Per tant, ara mateix l´única baixa confirmada per diumenge, és la de Ruben Casado per sanció.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat