Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • El Centre d’Educació Infantil i Primària Bufalà ha pogut començar el curs estrenant nou edifici

El Centre d’Educació Infantil i Primària Bufalà ha pogut començar el curs estrenant nou edifici

Publicada: 25.09.2006Secció: Educació

Un equipament que destaca per haver-se construït en només 6 mesos, seguint els models industrialitzats, i per complir amb l’actual normativa dels centres educatius. Tot plegat converteix aquesta escola en un centre referent a la ciutat pel que fa a la seva construcció.



La construcció d’aquest equipament s’ha realitzat en diferents fases. En la primera es va enllestir les aules d’infantil i els serveis complementaris com el menjador, la cuina i l’administració del centre. En la segona etapa s’ha construït l’aulari de primària, la sala polivalent i els vestidors. L’ampliació del nombre de cursos s’ha fet al ritme que avançaven les obres de l’edifici. Actualment el centre té 7 línies d’infantil i un grup mixt de primer i segon de primària.



A l’escola Bufalà li manca, però, encara alguns acabats i material esportiu. Una demanda que la direcció de l’escola ja ha fet arribar tant a l’ajuntament com a la Generalitat i que espera que es faci realitat en els propers mesos.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat