Botó Contacta amb Badaweb

Cap de setmana amb poc sol

Publicada: 22.09.2006Secció: El temps

Demà dissabte, primer dia de la tardor, el temps estarà marcat per les nuvolades i per les precipitacions. Tot i que els núvols seran present al llarg de tot el dia, serà al matí quan siguin més abundants igual que les precipitacions que poden aparèixer de forma intermitent en qualsevol moment de dissabte però sobretot durant la primera meitat del dia. Les temperatures no es mouran gaire. Les mínimes es situaran al voltant dels 21 graus i les màximes entorn els 24-25 graus.



Les nuvolades s’estendran arreu de tot Catalunya però serà al litoral i prelitoral i també a la meitat nord on els núvols seran més compactes i amenaçadors. També serà en aquests sectors on les pluges descarregaran de forma més extensa i general. A la tarda les pluges quedaran concentrades amb més probabilitat al nord i nord-est.



De cara a diumenge el temps millorarà a Ponent i al sud on s’obriran grans clarianes. Els xàfecs quedaran restringits cap a les comarques de Girona.




publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat