Botó Contacta amb Badaweb

El CF Badalona prepara la propera cita de la Copa del Rei de dimecres a la nit

Publicada: 19.09.2006Secció: Esports

El Badalona s’entrenarà aquest matí al camp del centenari per preparar el partit de la segona eliminatòria de la Copa del Rei que l’enfrontarà demà a la nit al Racing del Ferrol.

És d’esperar que el tècnic escapulat faci alguns canvis respecte l’equip que va jugar el darrer partit de lliga contra el Benidorm. En aquest sentit, caldrà veure l’evolució que puguin presentar Luis Blanco i Javi Recio que per diferents molèsties físiques es van perdre el darrer compromís. El migcampista, Juanma Pons espera que l’equip continui amb la mateixa línia de joc que diumenge passat.



El jugador escapulat resta importància a l’empat del diumenge davant el Benidorm i assegura que el mes important és poder seguir en la mateixa línia de bon joc. L’entrenador Francisco López, no donarà fins demà la llista de convocats pel partit de dimecres.



El Joventut marxa a Estepona per preparar la Supercopa d’Espanya que l’enfrontarà divendres amb l’Unicaja.

Els homes d’Aíto Garcia Reneses han marxat ja cap a la ciutat andalusa per començar la preparació de la Supercopa. L’assalt al segon títol de la temporada comptarà ja amb tota la plantilla verdinegre a excepció de Robert Archibald que segueix amb problemes fisics. Lubos Barton s’incorporarà avui mateix a la concentració després d’haver aconseguit la classificació per l’europeu amb la selecció de Txèquia. Andrew Sullivan va arribar diumenge a Badalona i ja ha viatjat amb normalitat amb la resta de la plantilla. Per aquest partit, Aíto Garcia Reneses també s’ha emportat a Ricky Rubio i Henk Norel, aquest últim també venia de la concentració amb la seva selecció, la holandesa.

En un principi el primer partit davant l’Unicaja de Màlaga s’havia de disputar a les sis de la tarda, però finalment la organització a decidit endarrerir el matx amb la intenció de poder omplir el pavelló. Al final el Joventut Unicaja es disputarà a partir de les deu de la nit i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.

Els verdinegres volen recuperar la confiança de perdre a les semifinals de la lliga catalana davant l’Akasvayu de Girona per un resultat de 75 a 90.

Serà la primera vegada que es podrà veure la plantilla verdinegre al complet.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat