Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Can Ruti compta amb un nou equipament sanitarigràcies a la recaptació obtinguda amb la Marató Badalona Contra el Cáncer

Can Ruti compta amb un nou equipament sanitarigràcies a la recaptació obtinguda amb la Marató Badalona Contra el Cáncer

Publicada: 18.09.2006Secció: Salut

El Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Germans Trias i Pujol diposa des d’avui d’un nou equipament sanitari. Es tracta d’una màquina adquirida amb la recaptació obtinguda a través de la Marató Badalona Contra el Cáncer, celebrada aquest any i organitzada per la Fundació Badalona Contra el Càncer.



Avui a la tarda, a les sis, l’alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, i la regidora de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Badalona, Roser Castillo, presidiran el lliurament simbòlic de la màquina a la direcció del centre sanitari.



Aquest nou equip sanitari, ubicat físicament a l’Edifici de Maternal dins del Servei d’Oncologia Mèdica, servirà per millorar la velocitat de les análisis oncològiques ja que quadriplicarà el nombre de mostres. Des d’avui, doncs, Can Ruti és el primer centre hospitalari de tot l’Estat que té un equipament d’aquestes característiques.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat