Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • La Guàrdia Urbana de Badalona ha tornat a posar en marxa una campanya de control i inspecció de vehicles de transport escolar

La Guàrdia Urbana de Badalona ha tornat a posar en marxa una campanya de control i inspecció de vehicles de transport escolar

Publicada: 15.09.2006Secció: Seguretat

Coincidint amb l’inici del curs acadèmic la unitat de motoristes de la Guàrdia Urbana de Badalona ha tornat a posar en marxa una campanya de control i inspecció de vehicles de transport escolar en diferents centres educatius de la ciutat.



La idea és garantir el correcte estat dels vehicles i la seguretat dels nens i les nenes que utilitzen els autocars per anar a l’escola .

Cada dia els agents es situen en una escola diferent de la ciutat on efectuen controls sorpresa en els conductors d’aquest tipus de transport.



Les infraccions més habituals amb les que es troben els agents són que els conductors no porten a sobre l’assegurança del vehicle o bé no han omplert el full de ruta, on es detalla el camí que fa l’autocar.

En la campanya de l’any passat la policia local va realitzar 18 inspeccions en aquest tipus de transport escolar.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat