Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El DKV Joventut coneixerà demà a dos quarts d’onze del matí els rivals que li tocarà a la primera fase de l’Eurolliga

El DKV Joventut coneixerà demà a dos quarts d’onze del matí els rivals que li tocarà a la primera fase de l’Eurolliga

Publicada: 13.09.2006Secció: Esports

La Penya està en el nivell 8, que és el pitjor, juntament amb el Colònia i el Napòls, els dos únics equips que segur que no li tocaran en la primera fase. Els verd-i-negres començaran la competició el 23 d’octubre i començarà amb una lligueta a doble volta amb vuit equips. Els cinc millors classificats passaran a la següent fase mentre el millor sisé equip dels tres grups també serà en el top-16. Avui els d’Aíto tornen als entrenaments per preparar la semifinal de la lliga catalana de dissabte a Fontajau contra l’Akasvayu.

L´aler Rudi Fernandez, ha fet una roda de premsa , en la que ha tornat a manifestar que vol complir el seu contracte amb la penya, però que el seu futur professional passar per jugar als Estats Units.

D’altra banda, el Badalona torna als entrenaments per començar a preparar el proper partit contra el Benidorm, que de moment encara no ha perdut cap partit en les tres jornades disputades, i encapçala la classificació conjuntament amb el Llevant B amb 7 punts.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat