Botó Contacta amb Badaweb

Avui comença la nova programació de Ràdio Ciutat

Publicada: 12.09.2006Secció: Què fan a la ràdio?

“Cinc minuts més”. Amb aquest nom despertarà cada dia des d’ara Ràdio Ciutat de Badalona. El programa matinal de cinc hores, conduït per Carles Tornero, centrarà la seva atenció de 8 a 10 del matí en la informació local a través d’un espai de notícies i una tertúlia. Des d’aleshores i fins a la una, serà protagonista l’entreteniment, la participació dels oïents i les sortides al carrer de la Unitat Mòbil de l’RCB.



Altres de les novetats en la programació són els canvis d’horari del magazin cultural de tarda “Truca’m més tard”, presentat per Gina de Tera, que començarà una hora més tard, a les cinc.



El recull nocturn de notícies, el “Badalona Nit” s’avança dues hores, i s’emetrà a les 9 de la nit. També s’avança el programa Sempre Esports Nit, que començarà a un quart de deu.



El programa musical “Ábrete de Orejas”, en canvi, retarda el seu horari i tancarà la programació de Ràdio Ciutat de Badalona de dilluns a divendres, de 10 a 12 de la nit.



Continuen com sempre a la graella de Ràdio Ciutat els butlletins informatius horaris, el programa de psicologia “Diálogo Abierto”, el magazin “El Mentidero”, l’espai “Sempre Esports Migdia” o el programa de videojocs i noves tecnologies “Sonic”.



El cap de setmana continua consagrat a la diversitat musical i els dissabtes al matí al cinema amb “La Linterna mágica”. Hi ha, però, un canvi. L’espai “Perder el Norte”, de música ètnica, abandona les tardes de diumenge i passa a emetre’s els dissabtes des de les dotze de la mitjanit a dues de la matinada.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat