Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El DKV Joventut va superar ahir a l’Alba de Berlin en un amistós disputat a Platja d’Aro

El DKV Joventut va superar ahir a l’Alba de Berlin en un amistós disputat a Platja d’Aro

Publicada: 12.09.2006Secció: Esports

El conjunt verd-i-negre va tornar a mostrar la intensitat física característica de la temporada passada i va deixar en només 50 punts el seu adversari. La nota negativa va ser la lesió de Charles Gaines, amb un esquinç al turmell que no sembla greu.



La contundent victòria de 32 punts (82-50) converteix l’equip d’Aíto García Reneses en un dels que millor en forma està en aquesta pretemporada. Tot i això encara no pot comptar ni amb Barton ni Sullivan que encara estan disputat el preeuropeu ni tampoc amb Paco Vázquez i Archibald, que estan lesionats. Qui si que va debutar va ser el campió del món rudy Fernández que en el seu primer partit després del mundial va anotar 20 punts fent accions de gran espectacle.



El proper compromís de la Penya serà dissabte a les semifinals de la lliga catalana a Girona contra l’Akasvayu. En Futbol el Badalona va caure al camp de l’Osca per 2-0 i es manté a la zona mitja de la segona divisió B amb quatre punts.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat