Botó Contacta amb Badaweb

L'RCB commemora els seus 25 anys amb un programa especial des de la Rambla

Publicada: 13.07.2006Secció: Què fan a la ràdio?

Ràdio Ciutat de Badalona organitza demà una marató radiofònica en motiu dels 25 anys del naixement de l’emissora al juliol del 1981. Es titula “Un quart de ràdio” i seran 12 hores, des de les 9 del matí i fins les 9 de la nit en un programa per on desfilaran les persones que han treballat en aquesta casa durant tota la seva història. Una ocasió de tornar a sentir les veus de professionals com Jordi Ferrerons, Toni Soler o Lídia Heredia.



Durant les 12 hores se sentiran les veus de personatges essencials de la nostra història com l’exalcalde Màrius Díaz, com també entrevistes i reportatges en què podrem sentir moments històrics, jingles i sintonies d’aquests 25 anys. Ha estat una tasca dura per recopilar un arxiu sonor fins ara inexistent. Durant les 12 hores de programes també hi haurà premis per als oients i una sorpresa que posarà el punt i final a la marató radiofònica d’aquests 25 anys.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat