Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • A partir del proper mes d’ octubre s’ implantarà la recollida selectiva de matèria orgànica al barri de La Salut, Can Claris i Joaquim Ruyra

A partir del proper mes d’ octubre s’ implantarà la recollida selectiva de matèria orgànica al barri de La Salut, Can Claris i Joaquim Ruyra

Publicada: 12.07.2006Secció: Medi Ambient

Amb aquesta nova campanya hi haurà la propera tardor unes 30 mil persones a la nostra ciutat que podran separar la brossa orgànica. Una possibilitat que hores d’ara ja tenen els veïns dels barris del Centre, Dalt la Vila, Verge de la Salut i de la Façana Marítima i els cinc Mercats municipals.



Precisament a la zona del barri de la Salut, a l’entorn de la zona comercial on es construeix la Capital Europea del Bàsquet s’ instal·laran dues bateries de contenidors soterrats.



L’ajuntament de Badalona incrementarà tot el material per a la recollida d’escombraries i el reciclatge. En aquest sentit, s’ han comprat 6 camions, 7000 contenidors i material per poder ampliar la recollida selectiva i de brossa orgànica. Amb aquesta compra es renova més d’ un terç del total dels contenidors de la ciutat, que a més seran de color gris i de plàstic per integrar-se millor al paisatge urbà i provocar menys soroll.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat