Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • El consum elèctric a l’estat espanyol ha marcat un nou rècord històric d’estiu superant els 40 mil megawats

El consum elèctric a l’estat espanyol ha marcat un nou rècord històric d’estiu superant els 40 mil megawats

Publicada: 11.07.2006Secció: Medi Ambient

Els culpables, els aires condicionats, els ventiladors, les neveres, que aquests dies funcionen a ple rendiment. Les elevades temperatures que s’han viscut en les últimes 36 hores en bona part del territori de l’estat espanyol han fet pujar la demanda energètica al pic històric dels 40 mil 360 megawats, sent la segona vegada en dos dies que se supera la barrera dels 40 mil. Ha estat entre la una i les dues d’aquest migdia. Ja ahir es va superar aquesta barrera durant la mateixa franja horària.

De moment, el consum màxim d’aquest estiu a Catalunya es va enregistrar el passat dimecres amb una xifra de 8 mil 34 megawat, un 1,12 per cent més que la punta màxima de 2005. L’any passat aquest màxim consum energètic es va viure el dia 30 de juny.

Tot i l’increment de la demanda la Red Eléctrica de España ha afirmat que la xarxa de subministrament funciona amb normalitat i que no s’espera cap tall de sumistre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat