Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • La Fundació irsiCaixa, l’institut d’investigació de l’hospital Germans Trias i Pujol, ha rebut dos premis de la prestigiosa revista de recerca científ

La Fundació irsiCaixa, l’institut d’investigació de l’hospital Germans Trias i Pujol, ha rebut dos premis de la prestigiosa revista de recerca científ

Publicada: 11.07.2006Secció: Salut

La publicació ha reconegut dos articles de recerca sobre la sida. Aquest és el primer cop que una revista científica de prestigi decideix premiar els articles més citats pels especialistes.

Els dos premis corresponen al millor treball d’investigació clínica per un treball de Cristina Tural i al millor treball de ciència bàsica a càrrec de Josep Antoni Esté. Els dos estudis tracten de la resistència de la cèl·lula al virus. La revista AIDS és una de les publicacions més importants en investigació biomèdica del món.

Els guardons seran lliurats durant la setzena edició de la Conferència Internacional sobre la sida que se celebrarà a Toronto, Canadà.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat