Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • La Generalitat haurà de pagar 48.000 euros a la família d’un badaloní que va morir perquè li van detectar tard un càncer

La Generalitat haurà de pagar 48.000 euros a la família d’un badaloní que va morir perquè li van detectar tard un càncer

Publicada: 07.07.2006Secció: Salut

En concret, l’Institut Català de la Salut haurà d’indemnitzar amb 41.000 euros l’esposa del mor i amb més de 3.400 a cadascú dels fills pels danys morals ocasionats.

Al 2001, l’home de Badalona es queixava d’un dolor a l’esquena que s’estenia a l’espatlla dreta. Els facultatius li va diagnosticar una cervicàlgia, però el pacient va tornar perquè els dolors continuaven. El badaloní va sol·licitar una prova que no es va arribar a fer. Així es va anar ajornant la prova fins que l’home va quedar totalment desorientat i paralitzat de cintura cap amunt i va ser ingressat a l’Hospital Germans Trias i Pujol. Va ser aleshores quan van decidir fer-li una ressonància magnètica i van descobrir que tenia càncer a principis d’octubre. Però a mitjans de novembre va morir.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat