Botó Contacta amb Badaweb

El joves que van sortir divendres per Can Ribó van poder eure un simulacre d'accident

Publicada: 03.07.2006Secció: Seguretat

El joves que van sortir per la zona d’oci de Can Ribó divendres a la matinada es van trobar amb tot un espectacle de cotxes de policia, bombers i ambulàncies. Envoltaven un accident en el que un turisme havia xocat frontalment amb una moto.Es tractava d’un simulacre d’accident de trànsit emmarcat en la campanya “La ciutat dorm, no la despertis. Respecta als altres i respecta’t a tu mateix”.

El simulacre va contar amb la col·laboració de Voluntaris de Badalona, Bombers Voluntaris de Protecció Civil de Badalona I joves que per decisió judicial estaven prestant hores de servei a la comunitat. Conrado fernandez, subtinent de la Guàrdia Urbana, valorava l’experiència com a molt positiva



L’espectacular posada en escena d’aquest simulacre forma part d’aquesta campanya adreçada als joves que té com a objectiu fer-los conscients de diversos aspectes relacionats amb les conseqüències derivades del consum de drogues i alcohol o la conducció temerària de cotxes i motos.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat