Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • El Sistema Integral de Badalona Serveis Assistencials ja s’ha traslladat a l’Hospital Municipal

El Sistema Integral de Badalona Serveis Assistencials ja s’ha traslladat a l’Hospital Municipal

Publicada: 30.06.2006Secció: Salut

Des del juny també funciona al centre d’atenció primària de Lloreda. El SINUÉ, Sistema Integral d’Urgències, és un mecanisme que permet tractar urgències de poca complexitat fora d’horari d’oficina. Així, els centres que l’empresa té a Montgat i a Nova Lloreda estan oberts els vespres. A més, el punt d’atenció situat a les instal·lacions del servei d’urgències de l’Hospital Municipal de Badalona atén durant tota la nit. Badalona Serveis Assistencial creu que el SINUE és el millor sistema per afrontar les urgències.

Però el SINUÉ no només atén a qualsevol pacient que s’apropi als punts d’atenció; també atén a domicili si el mal del pacient així ho requereix. El SINUÉ està integrat per metges de família i només atén urgències de baixa complexitat. Dels casos més greus s’ocupa, com és habitual, el servei d’urgències de l’Hospital Municipal.



Davant d’una urgència, i per posar en marxa tot aquest mecanisme, el pacient només ha de fer una cosa tan senzilla com trucar al 061.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat