Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Seguretat
        • L'Ajuntament i la Guàrdia Urbana inicien una campanya per a la bona convivència entre els locals l'oci de Can Ribó i els veïns

L'Ajuntament i la Guàrdia Urbana inicien una campanya per a la bona convivència entre els locals l'oci de Can Ribó i els veïns

Publicada: 23.06.2006Secció: Seguretat

Aposta decidida perquè els bars i discoteques de Can Ribó, els seus usuaris i els veïns de Canyadó tinguin les nits en pau. S’ho han proposat l’ajuntament de Badalona i la Guàrdia Urbana amb una campanya on col.labora l’Associació de Locals d’Oci, l’Institut Guttman i el Departament de Justícia de la Generalitat.



La campanya preveu accions molt directes, d’entre les quals la simulació aquest estiu per sorpresa d’un accident de trànsit a la zona d’oci. L’estreta relació entre alcohol o altres drogues i conducció ofereix els percentatges d’una realitat dramàtica.

A les activitats de la campanya, entre els ajudants dels Voluntaris Badalona, hi haurà persones que han comès un delicte de trànsit i paguen la pena amb treballs a la comunitat. En uns dies els locals d’oci nocturn de Can Ribó disposaran de cinc-cents alcoholímetres per repartir entre els seus clients. Aquests, si ho desitgen, podran controlar l’alcohol begut i, en conseqüència, la possibilitat d’agafar o no el cotxe. Durant les nits es repartiran també samarretes i díptics amb consells per fomentar el civisme nocturn.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat