Botó Contacta amb Badaweb

L’ajuntament de Badalona reduirà en 4 metres l’amplada del vial de Ca l’Arnús

Publicada: 23.06.2006Secció: Urbanisme

Aquesta mesura no afectarà els plataners del parc. Segons ha explicat a Badalona Comunicació el primer tinent d’alcalde de Badalona, Eduard Tortajada, aquest pla permetrà mantenir el vial des del carrer Méndez Núñez fina a la Riera de Canyadó sense afectar els plataners de l’entrada del Parc. Qüestió aquesta que ha comportat controvèrsia darrerarment. Eduard Tortajada ha volgut remarcar que l’ajutnament mai ha dit que es tallarien els arbres de l’entrada del tradicional Parc de Ca l’Arnús, un tema que ha qüestionat el president del grup municipal de CIU, Ferran Falcó. Segons la versió del nacionalista, el consistori ha acceptat modificar el projecte inicial per garantir el futur dels arbres tal i com CiU demanava.



Falcó a més diu que la segona mesura que intentaran portar a aprovació consistiria en la instal·lació de fites automàtiques que impedirien que els vehicles travessessin l’entrada del Parc, ja que les fites només podrien ser baixades pels vehicles dels serveis del parc.

El president de la formació nacionalista ha avançat que el proper dimarts, a la sessió de ple ordinària, es portarà a aprovació provisional la modificació del Pla General en l’àmbit del carrer Sant Bru.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat