Botó Contacta amb Badaweb

La Junta de Govern ha aprovat la fase final de la reurbanització del Gorg

Publicada: 21.06.2006Secció: Urbanisme

Les obreres, que duraran tres anys, començaran a la tardor. Es construirà un canal de 300 metres de llarg i 40 d’ample, que acollirà gairebé 200 embarcacions. També es preveu un passeig de 27MIL metres quadrats, que es convertirà en un dels parcs més grans de la ciutat, i uns dos mil habitatges, on hi viuran unes 12 mil persones. El regidor d’Urbanisme, Francesc López-Guardiola, ha assegurat que els prop de 80 milions que costarà la reurbanització no els han assumit l’administració pública.



La primera actuació serà la construcció d’un pont a l’alçada del carrer Sant Lluc que farà les funcions de l’antic pont de la Cross, enderrocat fa uns mesos. Amb aquesta operació se solucionarà la problemàtica dels veïns que viuen a tocar de Sant Adrià de Besòs i han de passar pel mig del port per arribar a Badalona.

35.000 metres quadrats es destinaran a equipament públic, amb l’ús encarar per determinar. El regidor ha assegurat que tant Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra unida i Alternativa com Esquerra Republicana de Catalunya no han posat cap objecció en l’aprovació del projecte en la junta de govern.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat