Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Can Ruti participa en el consorci internacional Eurochavi que intentarà avançar una vacuna de la SIDA

Can Ruti participa en el consorci internacional Eurochavi que intentarà avançar una vacuna de la SIDA

Publicada: 21.06.2006Secció: Salut

L’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona participa en el consorci internacional Eurochavi que intentarà avançar, mitjançant l’estudi de la genètica del VIH, una vacuna de la SIDA. En aquesta experiència hi participa també l’Hospital Clínic i investigadors d’Estats Units, Europa i Austràlia que identificaran les diferències genètiques en la resposta a la infecció del virus. És a dir, per què diversos pacients amb el mateix virus desenvolupen diferent la malaltia o fins i tot alguns no la desenvolupen. Amb les conclusions de l’estudi s’espera poder inventar una vacuna. Segons els investigadors que hi treballen, es tracta de l’esforç acadèmic més important que s’ha fet mai en la recerca d’una vacuna contra la sida.

S’analitzaran fins a 600 pacients d’Austràlia i Estats Units en una primera fase. Més tard es tractaran malalts d’Àfrica que desenvolupen el VIH d’una manera diferent a d’altres països.

Els primers resultats dels estudis es tindran en un 1 any tot i que després hi haurà un període d’anàlisi d’aquests resultats durant 2 o 3 anys.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat