Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • 200 habitatges, un multi-cinema i el primer hotel de Santa Coloma es construiran a l'avinguda Pallaresa

200 habitatges, un multi-cinema i el primer hotel de Santa Coloma es construiran a l'avinguda Pallaresa

Publicada: 15.06.2006Secció: Urbanisme

Santa coloma de Gramenet construirà a l’avinguda de la Pallaresa tres grans torres on s’ubicaran més de 200 habitatges, un multi-cinema i el primer hotel de la ciutat. Aquest dimecres s’ha posat la primera pedra a aquest projecte valorat en 100.000.000 d’euros, que estarà acabat el 2009.

Els tres edificis que es construiran en el terreny conegut com “La joia de la Corona” seran una torre de 16 plantes amb 100 habitatges de protecció per a joves, una altra de 24 amb 107 habitatges privats i una tercera de 7 plantes pel primer hotel de la ciutat. L’hotel serà de tres estrelles i tindrà 146 habitacions, serà gestionat per l’empresa Acor. L’edifici de 24 plantes es convertirà en el més alt de la ciutat. L’alcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz, ha assegurat que és un dels projectes més importants per la ciutat.

Aquest projecte també inclou la construcció d’un cinema de 7 sales, l’únic de la ciutat. També es projecta un aparcament amb 700 places i una zona verda de 6Mil metres quadrats.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat