Botó Contacta amb Badaweb

Miquel Àngel Gassull, nou director científic de Can Ruti

Publicada: 15.06.2006Secció: Salut

Miquel Àngel Gassull és el nou director científic de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Gassull, que substitueix Ricardo Pujol, espera en primer lloc mantenir el ritme de la recerca realitzada fins ara. En segon lloc, un altre dels objectius és augmentar la investigació i desenvolupar nous projectes.

Gassull s’incorpora al càrrec pocs mesos després que hagi entrat en funcionament el nou edifici d’investigació. La nova infrastructura ha permès triplicar l’espai dedicat a la recerca i incorporar nous recursos a l’Institut de Ciències de la Salut. En aquest sentit, el nou director espera elaborar un pla estratègic per plantejar les línies d’investigació de cara al futur i buscar associacions amb altres centres per facilitar la recerca. Per últim, Gassull espera obrir l’institut a tots els professionals de l’hospital, especialment als metges i obtenir més recursos econòmics de fonts privades.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat