Botó Contacta amb Badaweb

No s’ha detectat a Badalona cap cas de robatori silenciós

Publicada: 14.06.2006Secció: Seguretat

No s’ha detectat a Badalona cap cas de robatori silenciós com els que assolen les costes de Tarragona i el Maresme. Ho han dit els Mossos d’Esquadra tot i que han reconegut que sí han copsat la preocupació dels veïns d’algunes urbanitzacions de Masram i Canyet. Segons Carrasco, aquests robatoris són nocturns i es fan mentre els propietaris dormen. Només en un 10% dels casos acostumen a ser violents. Els objectes que s’enduen els lladres són sobretot petits objectes com moneders o fins i tot les claus del cotxe. Tot i així, no s’ha denunciat cap cas com aquest a la ciutat.

Els altres robatoris més tradicionals són els que es fan de dia i quan no hi ha ningú a les cases. En aquests casos sí que es preveu un increment de cara a la temporada d’estiu. Per aquest motiu, qualsevol mesura, com les alarmes ajuden als cossos de seguretat.

De cara a les vacances cal anar amb compte amb a qui diem que marxem fora de casa i, si és possible, trobar algú que passi per casa a buidar la bústia i a obrir les finestres. Una de les recomanacions que poden semblar evidents però que no se segueixen és tancar bé la porta amb clau quan marxem.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat