Botó Contacta amb Badaweb

L’Ajuntament compra 6 camions i més de 7.000 contenidors per ampliar la recollida de residus

Publicada: 09.06.2006Secció: Medi Ambient

La mesura es va aprovar ja a la última sessió plenària i servirà també per substituir el material malmès. Tot plegat suposa una inversió de quasi 1 i mig d’euros.

En concret el consistori ha acordat la compra de tres camions recol·lector de carrega lateral, dos camions de càrrega posterior i un camió rentacontenidors de càrrega lateral.dels 7.000 nous contenidors, la gran majoria són de set litres per a matèria orgànica comercial.



Per altra banda, la junta de govern ha aprovat també les bases per a la convocatòria de beques per la l’assistència a la Universitat Catalana d’Estiu, que s’organitza a Prada de Conflent. Per optar-hi, només cal ser major de 18 anys i residir a Badalona o desenvolupar una activitat de projecció social a la ciutat. La sol·licitud de la beca s’ha de presentar al registre municipal fins a 20 dies hàbils després de la convocatòria.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat