Botó Contacta amb Badaweb

El Refugi exposa les obres finalistes de la 16ena edició del Premi Miquel Figueras de Fotografia

Publicada: 08.06.2006Secció: Exposicions

Aquesta tarda es podrà veure a la sala El Refugi de la plaça de la Vila l’exposició de fotografies que participen al setzè premi Miquel Figueras de fotografia. Ahir al vespre es van decidir els finalistes que des d’avui i fins diumenge dia 25 de juny seran exposats. Els premis es donaran divendres que ve i fins aquest dia tenim temps de votar la fotografia que més ens agradi. I és que a més dels premis que dóna el jurat, també es dóna un premi popular.

El certamen se centra en dues temàtiques: Badalona i després un altre de tema lliure. El primer premi en l’apartat de Badalona està dotat amb 400 euros i el de l’apartat lliure amb 200 euros. La fotografia premiada pel jurat popular rebrà enguany com a novetat 100 euros. Per altra banda, les persones que votin entraran al sorteig d’una càmera de foto.

Pel que als fotògrafs, enguany el nivell de participació ha estat similar al de l’any passat i, tot i que hi ha fotografies manipulades digitalment, la gran majoria segueixes els mètodes tradicionals.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat