Botó Contacta amb Badaweb

25 anys de presó per l'home acusat de matar el propietari de la discoteca El Cel

Publicada: 30.05.2006Secció: Successos

La fiscalia ha demanat 25 anys de presó per a un home acusat d’haver entrat a robar, amb altres dos lladres, a la discoteca “El Cel” de Badalona i d’haver matat d’un tret el propietari del local perquè va intentar resistir-se a l’atracament amb un aerosol d’autodefensa.



Un jurat popular jutja des d’aquest dilluns el jove, en llibertat provisional per aquesta causa i que ha negat qualsevol implicació en l’assassinat i l’intent de robatori ue l’imputen la fiscalia i l’acusació particular, que demanen que també sigui condemnat per un delicte de tinença il·lícita d’armes.



L’atracament a la discoteca va ocórrer el matí del 20 d’octubre de 2002, quan 3 encaputxats armats, entre ells presumptament l’acusat, van entrar en la discoteca “El Cel”, situada al polígon Can Ribó de Badalona, amb la intenció d’assaltar-la, segons manté la fiscalia en les seves conclusions provisionals.



Els atracadors van amenaçar el propietari, de 70 anys, i dos treballadors que eren al local. El propietari de la discoteca va treure de la butxaca un aerosol d’autodefensa, davant el qual el presumpte agressor va respondre amb un tret al front que li va causar la mort a l’instant.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat