Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • Un tribunal popular ha començat a jutjar un home acusat de l'assassinat del propietari de la discoteca El Cel

Un tribunal popular ha començat a jutjar un home acusat de l'assassinat del propietari de la discoteca El Cel

Publicada: 29.05.2006Secció: Successos

Un tribunal popular ha començat a jutjar a l’Audiència de Barcelona un home acusat d’haver assassinat el propietari d’una discoteca de Badalona després d’haver intentat robar la recaptació del local.

Els fets van passar el 20 d’octubre del 2002 a la discoteca El Cel, on hi havia el propietari, de 70 anys, i dos treballadors.



Tres encaputxats van arribar amb un vehicle Nissan amb matrícula de Barcelona i van entrar al local, aprofitant que la porta era oberta, amb la intenció de robar diners. Van apuntar el propietari amb pistoles i, amb els dos treballadors, el van obligar a baixar al magatzem on hi havia la caixa forta. Tot i que el propietari va ruixar els tres encaputxats amb un esprai d’autodefensa, l’acusat va acabar matant l’home a trets. Els treballadors en van sortir il·lesos i els encaputxats van fugir sense haver-se endut res. De moment, es desconeix la identitat i el parador dels dos acompanyants de l’acusat en el moment de l’atracament.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat