Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • 400 escolars recolliran les deixalles de la sorra en el marc d’una campanya de l’organització ecologista LEGAMBIENTE

400 escolars recolliran les deixalles de la sorra en el marc d’una campanya de l’organització ecologista LEGAMBIENTE

Publicada: 22.05.2006Secció: Medi Ambient

El vuitanta per cent dels residus que hi ha a la sorra de les platges, no els generen vaixells, sinó que procedeixen de les ciutats. A la platja de Badalona els més habituals són les puntes de cigarreta, les bossa de plàstic o les llaunes. El proper divendres quatre cents escolars recolliran les deixalles de la sorra en el marc d’una campanya de l’organització ecologista LEGAMBIENTE que també han posat en marxa altres ciutats banyades pel Mediterrani.



Alumnes de vuit escoles de Badalona s’escamparan per gairebé tot el litoral badaloní, de la platja del Coco a la del Pont del Botifarreta, per participar en la neteja de la platja. La seva acció no es limitarà a recollir els residus. Aprendran que un envàs de plàstic triga més de cent anys a degradar-se, que una punta de cigarreta en triga dos o que les tortugues poden arribar a morir quan ingereixen bosses que confonen amb meduses.



L’Escola del Mar ha promogut la realització d’aquesta activitat al litoral badaloní. Aquest es deixarà de netejar amb màquines durant tres dies per tal que els estudiants es facin una idea més real sobre la capacitat de les persones per embrutar aquest espai natural.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat