Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • Arqué demanarà explicacions a l’Àrea de Medi Ambient pel desconcert creat aquest cap de setmana per un vessament a la platja

Arqué demanarà explicacions a l’Àrea de Medi Ambient pel desconcert creat aquest cap de setmana per un vessament a la platja

Publicada: 15.05.2006Secció: Medi Ambient

L’alcaldessa de Badalona demanarà explicacions a l’Àrea de Medi Ambient pel desconcert creat aquest cap de setmana per un vessament a la platja de la ciutat, que ha provocat una extensa taca blanca. Ella assegura que el bany no ha estat mai prohibit, però l’Ajuntament ha fet un comunicat on ha decretat 48 hores de prohibició. Sempre que hi ha un abocament al mar, l’Ajuntament decreta 48 hores de prohibició al bany, de forma preventiva, fins que s’analitzen les mostres d’aigua. L’Ajuntament va anunciar dissabte que s’activava el mateix mecanisme per un vesament detectat al costat del port i que afectava dos quilòmetres de litoral badaloní. Tot i això, els banyistes no n’han tingut coneixement i les banderes vermelles no s’han arribat a col·locar mai. A més, Maite Aqrué, ha negat que s’hagi prohibit el bany durant 48 hores.

Des de Convergència i Unió es demana la compareixença en cT, perquè donin explicacions. El portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Jordi Subirana, ha demanat la dimissió irrevocable de Muré.



La regidora ha desertat la possibilitat de dimitir i ha emmarcat aquestes declaracions a la pre-campanya electoral de la federació nacionalista.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat