Botó Contacta amb Badaweb

“El fet casteller. Història, tècnica i presència castellera a Badalona” a Can Canyadó

Publicada: 09.05.2006Secció: Exposicions

“El fet casteller. Història, tècnica i presència castellera a Badalona”, sota aquest títol s’ha inaugurat al Centre Cutlural de Can Canyadó una exposició que pretén apropar a la ciutadania la cultura tradicional i popular catalana.

L’exposició consta de 15 plafons que queden dividits en 3 grans blocs. El primer d’ells explica l’origen dels castells i la seva evolució i implicació a la ciutat de Badalona. El segon, s’informa sobre la tècnica del fet casteller. El sistema de les diades, el perquè del vestuari, la música o les parts d’un castell. El tercer i últim exalta la presència que han tingut els castells a la nostra ciutat.



L’exposició dóna a conèixer les primeres actuacions castelleres que s’han pogut veure a Badalona des de finals del segle XIX i fins que apareix la colla badalonina a finals de la dècada 90.

Es tracta d’una exposició itinerant, que parteix del centre cívic de Can Canyadó del 3 al 19 de maig, i que continuarà a d’altres centres cívics de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat