Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • El sindicat de metges de Catalunya ha suspès la vaga prevista per avui i demà

El sindicat de metges de Catalunya ha suspès la vaga prevista per avui i demà

Publicada: 09.05.2006Secció: Salut

El sindicat de metges de Catalunya ha suspès la vaga prevista per avui i demà després de d’arribar a un acord amb el Departament de Salut i les patronals. Membres del sindicat han explicat que es crearà un Consell de la Professió Mèdica, una taula que serà vinculant i constituirà un espai de negociació propi dels facultatius.

D’aquesta manera es posa fi a set jornades de vaga en les últimes sis setmanes. A Badalona recordem que les aturades van ser d’entre el 90 i el 80% segons els sindicats i que es van haver d’anul·lar centenars de visites i cancel·lar moltes intervencions quirúrgiques.

En el consell, presidit per la consellera Marina Geli, hi seran representades les patronals, l’administració, els col·legis oficials de metges, les institucions acadèmiques més emblemàtiques.

Des de l’Institut Català de la Salut s’assegura que la prioritat és reprogramar les consultes externes i les operacions ajornades perquè es puguin fer efectives abans del mes d’agost.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat