Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Josep Lluis Vega serà el nou sots director del Departament d’Operacions del Sistema d’Emergències Mèdiques a Catalunya

Josep Lluis Vega serà el nou sots director del Departament d’Operacions del Sistema d’Emergències Mèdiques a Catalunya

Publicada: 03.05.2006Secció: Salut

L’actual cap del Servei d’Urgències de Badalona Serveis Assistencials, Josep Lluis Vega, serà en breu el nou sots director del Departament d’Operacions del Sistema d’Emergències Mèdiques a Catalunya.



És un més dels molts canvis dels darrers temps en el SEM, el Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya. Una de les novetats més importants és la centralització de l’atenció d’urgències en un sol organisme de control. Un fet que es tradueix clarament en una nova organització de les ambulàncies, que fins ara depenien de diferents empreses a les províncies catalanes. Tampoc es distingia fins ara si l’ambulància feia un servei urgent o no. A partir del juliol 400 ambulàncies es dedicaran exclusivament a l’atenció més immediata, el que implicarà, sobretot, poder atendre un ferit o un malalt molt més ràpidament.



Després de quatre anys al capdavant del control d’urgències a l’hospital municipal i els centres d’atenció primària de Badalona, el fins ara responsable del servei marxa per dedicar-se a tasques de gestió. Ha assegurat però, que la part més humana de la seva feina la mantindrà amb les guàrdies de cap de setmana a l’Hospital Municipal.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat