Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Els pacients de càncer que són tractats als centres que integren l’Institut Català d’Oncologia presenten índexs de supervivència superiors a Europa i

Els pacients de càncer que són tractats als centres que integren l’Institut Català d’Oncologia presenten índexs de supervivència superiors a Europa i

Publicada: 28.04.2006Secció: Salut

Els pacients de càncer que són tractats als centres que integren l’Institut Català d’Oncologia, com l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, presenten índexs de supervivència superiors als que es registren en diferents hospitals europeus i americans.

Les reveladores dades que es van donar a conèixer ahir en el marc del Congrés d’Oncologia que se celebra a Sitges indiquen que els índexs de supervivència més elevats es refereixen al càncer de mama, la leucèmia limfàtica crònica i el càncer de medul·la òssia.

La consellera de Salut, Marina Geli, va assistir a l’acte d’inauguració del congrés, i va felicitar a tota la comunitat mèdica per aquests bon resultats.



Una de les dades més positives presentades en aquesta trobada és el la relativa al càncer de mama als cinc anys del diagnòstic. A Can Ruti, del total de pacients afectats en la medul·la òssia i tractats en aquest centre, s’han obtingut bons resultats en gairebé la meitat dels casos, un 46 %. Aquestes dades són millors que a Europa i els Estats Units, on es rebaixa fins a un terç.

L’Institut Català d’Oncologia està integrat pels hospitals Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat i el Doctor Trueta de Girona, a més de can Ruti.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat