Botó Contacta amb Badaweb

Un 85% dels facultatius de Can Ruti ha secundat la vaga de metges

Publicada: 26.04.2006Secció: Salut

Un 85% dels facultatius de l’Hospital Germans Trias i Pujol, segons els sindicat, ha secundat la vaga de metges en aquest centre. Segons el delegat sindical a Can Ruti, Josep Bonet, pràcticament la totalitat de les 541 persones en plantilla han protestat per demanar millores salarials. Les visites d’avui han estat programades per d’aquí a un mes, segons explica Bonet.

En d’altres centres sanitaris com el programa d’atenció a la salut sexual i reproductiva de Casagemes, el seguiment ha estat irregular i s’han atès a totes aquelles pacients que tenien programada la visita per avui i no podien anul·lar-la per un altre dia. En aquest centre d’atenció a la dona només s’han sumat a la vaga el 30% dels facultatius que hi treballen, un 10% més dels que van secundar les jornades d’aturades del passat març. En total s’han desprogramat 25 de les consultes previstes per avui.

Els pacients que tenien visita se’ls ha informat de la vaga, però s’ha atès aquells que per diferents motius no podien programar la visita per un altre dia.

Per la jornada de vaga de demà, s’espera que la incidència en aquest centre sigui menor ja que dels metges que hi treballen els dijous només un fa vaga. Els serveis mínims estan garantits en casos d’urgències.

Segons Antoni Gallego, metge del centre d’atenció primària de Bufalà, per solucionar el conflicte només cal formalitzar en paper tot el que s’està debatent a les reunions. El Sindicat ha anunciat també dues noves aturades els dies 3 i 4 de maig. Els serveis mínims estan garantits en casos urgents i en visites oncològiques.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat