Botó Contacta amb Badaweb

El torn de nit de Can Ruti comença aquest matí un tancament de 48 hores

Publicada: 19.04.2006Secció: Salut

El torn de nit de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol comença aquest matí un tancament de 48 hores. Demanen l’equiparació de la jornada laboral entre tot el personal d’aquest torn.

A partir de les nou, les infermeres i els auxiliars d’infermeria del torn de nit de Can Ruti ocuparan al hall de l’hospital, on s’hi estaran fins divendres. Demanen treballar les mateixes hores que la resta dels seus companys. Segons Anna Nobell, representant del sindicat CATAC, amb la diferència de jornada laboral, gairebé la meitat del personal d’aquest torn, unes 130 persones, tenen vuit dies menys de festa l’any.



Des de l’Hospital no s’entén aquesta protesta, ja que asseguren que és un acord que es va prendre en la junta de personal. Segons l’hospital, el mateix criteri s’aplica a la Vall d’Hebron i a Bellvitge. Joan Grau, director de personal del centre, assegura que van ser els porpis treballadors els que van aprovar el nou acord de la jornada laboral.



Grau ha qualificat aquest tancament d’acte il·legal, però ha assegurat que no estudiaran les mesures disciplinàries a prendre fins més endavant.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat