Botó Contacta amb Badaweb

Els pelicans començaran a netejar la platja per Setmana Santa

Publicada: 07.04.2006Secció: Medi Ambient

En aquestes vacances de setmana Santa seran molts els que aprofitaran per començar anar a la platja. Per tal de facilitar el bany i prevenir els episodis de sòlids flotants, l’ajuntament avança el servei d’embarcació que recull la brutícia que flota a l’aigua. Un servei que normalment entrava en funcionament a l’estiu, però que enguany veurem treballar en els propers dies.



L’embarcació de l’ajuntament de Badalona neteja els sòlids flotants a partir de la línia de la costa fins als 200 metres i les zones més conflictives com són les proximitats del port o sortides de sobreeixidors. Un servei que tradicionalment es comença a donar a partir del juny, però que enguany s’amplia i s’avança a setmana santa i els caps de setmana.



A partir de l’estiu aquest servei de l’ajuntament es reforçarà amb dues embarcacions més procedents de l’agencia catalana de l’aigua. Un segon pelicà que va de Montgat a Sant Adrià i una embarcació més gran que treballa mar endins.



Des de Medi Ambient s’insisteix en la importància que els ciutadans no llencin la brossa en qualsevol lloc perquè acaba anant a parar al mar. Tot i el problema visual que suposen els sòlids flotants, l’àrea de medi ambient recorda que aquests no representen cap problema sanitari per l’aigua.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat