Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Badalona acollirà la creació de l’Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer

Badalona acollirà la creació de l’Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer

Publicada: 07.04.2006Secció: Salut

Badalona acollirà la creació de l’Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer i estarà dirigida pel prestigiós oncòleg, Manuel Perucho. Així ho ha anunciat la Generalitat de Catalunya. Coneguem més dades d’aquest nou anunci que ja compta amb dates oficials d’obertura.



El doctor Manuel Perucho s’ha reunit aquest dijous amb la consellera de Salut, Marina Geli, i el president de la Generalitat, Pasqual Maragall. D’aquesta trobada s’ha decidit que l’institut començarà la seva activitat a finals del mes de maig a l’Hospital Germans Trias i Pujol. Tot i això, la seu definitiva, a les antigues escoles de Can Ruti, no estarà enllestida fins al 2008, data en què es calcula que Perucho s’instal·li definitivament a Catalunya. El doctor Perucho, actualment treballa a l’Institut Burnham de Califòrnia i està especialitzat en els orígens genètics del càncer.



L’administració autonòmica té la intenció de destinar en aquest nou institut un milió d’euros amb l’objectiu de convertir-lo en un centre de referència en la investigació del càncer.

El centre comptarà amb més de 40 investigadors. El projecte respon a la voluntat del Govern català d’atreure investigadors catalans d’alt nivell que treballen a l’estranger.

Aquest centre col·laborarà conjuntament amb el Center for Medical Genomics de Tòquio, al Japó i l’institut californià de Burnham.

L’institut compta amb les col·laboracions dels departaments de Salut i Universitats, Investigació i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, de l’Hospital Germans Trias i Pujol, l’Ajuntament de Badalna i la Universitat Autònoma de Barcelona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat