Botó Contacta amb Badaweb

El Grup de Belles Arts del Museu exposa al Refugi

Publicada: 05.04.2006Secció: Exposicions

Com ja és habitual el Grup de Belles Arts del Museu de Badalona ha muntat a la sala d’El Refugi, l’exposició de primavera. La mostra, que es pot veure fins el 26 d’abril, està formada per 74 quadres pintats en diverses tècniques, com ara el collage, les ceres, els olis i les aquarel·les. Pel que fa als temes tampoc hi ha límits, ja que en s’hi poden trobar quadres abstractes i realistes que representen paisatges, retrats o marines.

Una de les característiques de la mostra és que hi ha moltes obres de pintors joves d’arreu de Catalunya. Aquests autors s’han incorporat al grup des que s’organitza el concurs de pintura Menarini i amb ells el nombre de socis ha augmentat fins a 270 pintors actius.

La de primavera i la de tardor, són les dues exposicions col·lectives més emblemàtiques d’aquest grup artístic que n’acostuma a fer quatre l’any, una per estació.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat