Botó Contacta amb Badaweb

El carrer Provença canviarà radicalment d'imatge

Publicada: 04.04.2006Secció: Urbanisme

A Llefià, el carrer Provença esdevindrà una Rambla amb pas exclusiu de vianants que comptarà en un dels extrems amb un element emblemàtic, un estany. Aquesta obra es produeix en paral·lel a la construcció d’un aparcament municipal que comptarà amb 340 places al subsòl d’on abans hi havia el mercat de Floridablanca. Aquest i l’aparcament que hi ha sota la Plaça de la Dona quedaran connectats sota terra. La remodelació d’aquesta zona del barri de Sant Mori de Llefià és una de les actuacions més importants del mandat.



Es preveu que a finals d’any estigui acabada la primera fase d’aquest gran projecte pressupostat en 33 milions d’euros. L’ajuntament pretén donar continuïtat a l’obra construint en un futur un equipament per la gent gran.



L’altre aparcament d’Engestur que s’està construint és el situat entre els carrers Pau Picasso i Escultor Clarà, al barri de Sistrells. A la superfície s’hi farà una gran plaça i una escola bressol, que es preveu que estigui finalitzada al gener del 2007.



Pal.lelament a la construcció d’aquesta escola Bressol de 107 places hi ha en projecte una altra llar d’infants a la plaça Manuel Moreno Mauricio, a Montigalà. Aquesta obra es realitzarà seguint el sistema de construcció preindustrialitzat. Es tracta d’un mètode força ràpid, raó per la qual l’ajuntament preveu que l’equipament estigui a punt abans que acabi l’any vinent. Finalment, la tercera escola bressol municipal prevista s’ubicarà a l’antiga caserna de la guàrdia civil, al barri de Canyadó.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat