Botó Contacta amb Badaweb

1/3 dels treballadors de l'Ajuntament es traslladaran al nou edifici abans no acabi l'any

Publicada: 04.04.2006Secció: Urbanisme

Prop de quatre-cents funcionaris, més d’un terç del total de l’ajuntament, podrien traslladar-se a finals d’any a les noves oficines municipals, a l’edifici de la zona de l’antic viver. L’anunci l’ha fet l’alcaldessa de Badalona en la visita d’obres a aquest edifici i a altres actuacions municipals a la ciutat.



On fa anys hi havia el viver de plantes de l’ajuntament ara hi ha un edifici de més de 10 mil metres quadrats en sis plantes, amb una singular façana de vidre. Aquí es traslladaran gairebé totes les oficines municipals que en l’actualitat es troben en edificis de lloguer.



L’ajuntament preveu que l’edifici estigui enllestit passat l’estiu. Passaran encara uns mesos fins que les oficines d’Urbanisme, Ensenyament i Via Pública, Medi Ambient o la regidoria de la Dona s’instal·lin a l’edifici del viver.



Sota el nou edifici d’oficines hi ha un aparcament de dues plantes amb 220 places al bell mig de la ciutat. És el primer aparcament públic exclusivament de rotació que posa en marxa l’empresa municipal Engestur.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat