Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • Es prohibirà la circulació pel carrer Víctor Balaguer al seu pas per la Plaça Antonio Machado

Es prohibirà la circulació pel carrer Víctor Balaguer al seu pas per la Plaça Antonio Machado

Publicada: 03.04.2006Secció: Urbanisme

L’ajuntament de Badalona prohibirà la circulació pel carrer Víctor Balaguer al seu pas per la Plaça Antonio Machado, un dels pocs espais de lleure del barri de Salut Alta. Aquesta operació acompanya la substitució de l’antiga xarxa de clavegueram de tres carrers de la zona. D’altra banda, a la zona sud de la Salut, el conegut encara per molts com a túnel de la vergonya s’està acabant de dignificar i s’ha dotat d’un potent sistema d’enllumenat.



El carrer Víctor Balaguer passa en l’actualitat per un dels extrems de la Plaça Antonio Machado. Molts vehicles opten per aquest itinerari per accedir a la zona baixa de la Salut o a Llefià, tot i que hi ha dos carrers paral.lels, entre els quals Pau Piferrer, que també hi arriben. El pas de vehicles és perillós per les persones que utilitzen la plaça, en especial pels infants.



L’ampliació de la Plaça Antonio Machado, l’única de la Salut Alta amb jocs per infants, es realitza en paral.lel a la modernització de carrers propers. Així, a Federico Garcia Lorca, Don Pelai i Pablo Iglesias s’està substituint l’antiga xarxa de clavegueres, ampliant les voreres, augmentant la il·luminació i plantant arbrat. En aquests carrers hi ha clavegueres amb quaranta anys d’història, algunes de les quals fetes pels propis veïns.



A la Salut Baixa, hi ha unes obres a punt de finalitzar, les del túnel sota l’autopista que comunica La Salut amb els barris de Congrés i Sant Roc. El encara recordat per molts com a túnel de la vergonya ha estat sotmès a un procés de dignificació.



La posada a punt del túnel a la Salut Baixa i dels carrers i la plaça a la zona alta compta amb un pressupost d’un milió d’euros al cinquanta per cent entre l’ajuntament i els fons europeus.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat